A legfinomabb reggeli

Én világ életemben olyan típusú ember voltam, aki nem csak hogy sokat nem tud enni reggelire, hiszen azt mondják, hogy a legtöbb tápanyagot és energiát ekkor kell fogyasztani és biztosítani egész napra a szervezet számára, hanem egyáltalán nem tudtam egészen sokáig reggelizni sem. Egyrészt nagyon nagy rohanás számomra minden egyes reggel, hiszen nem igazán tudok felkelni. Nehezen kelő ember vagyok, inkább tovább maradok fenn, és megcsinálok mindent, csak reggel minél kevesebb dolgom legyen, mert nagyon nehezen tudok koncentrálni, másrészt pedig nem is kívánom reggel az ételt egyáltalán.

Persze addig terheltem én is szervezetemet, hogy most már nem igazán van választásom, minden egyes reggel muszáj reggelivel indítanom, mert előírás szerint nem hagyhatom ki a reggelit. Nem is akarom, hiszen akkor tényleg egész nap fáj a gyomrom. Étvágyam, sokkal több figyelmem és időm persze ezek után sincs a reggeli folyamatok mellett arra, hogy még egyek is, ezért többszörösen valami nagyon egyszerű, ám de egészséges és tápláló dolgot kellett keresnem, ami még ízlik is, és szeretem, hogy meg tudjam enni minden egyes reggel.

Hála a jó égnek az egyik nagyon jó barátnőm javaslatára felnéztem a szivarvanynaturvilag.hu oldalra, és megnéztem a kínálatot, és rá is találtam a granola műzli választékra. Hihetetlen finomak ezek a termékek, úgyhogy már a sokadikat rendelem belőle, és egyszerűen nem tudom megunni. Hála a jó égnek így a reggeli egészen egyszerűen meg is van oldva számomra, és persze a tápanyagtartalom és az egészséges minőség is biztosítva van. Mindenkinek csak javaslom, hogy ha mást nem is nagyon tud reggelizni, legalább egy kicsi ilyen granola kerüljön az asztalra reggelente, akár a kávé mellé. Megéri, hosszú távon biztosan.