Mit szimbolizál a nőknél a karóra?

Az, hogy ez a forradalmi számlap elérje a karórákat is, a megfelelő technológia hiányában még nagyon sokáig váratott magára. Bár már az 1910-es években is kísérleteztek LED-es megoldásokkal, egészen 1972-ig kellett várni az első modellre, ami lehetővé tette a digitális kijelző beszerelését egy karórába. Akkoriban biztos nem gondoltak arra, hogy ez gyökeresen megváltoztatja az emberiség időhöz való viszonyát. Minden nő, hölgy imádja azokat a kellékeket, amelyek akár ékszerként is használhatóak.

Ebből a szempontból kitűnő példát jelentenek a női karórák, hiszen ezekből a termékekből olyanok is vannak a palettán, amelyek igazán gyönyörűek, és bizonyos esetekben hasznosak is. Van visszafogottabb női karóra is, azonban annak sem kell lemondania az élvezetekről, aki inkább vadabb darabra vágyik. A női karóra öltözteti a hölgyeket, hiszen egy díszesebb darab szépen mutat minden csuklón, tökéletes kiegészítője lehet egy akár sportos, akár üzleties kinézetnek. A hölgyek imádnak válogatni a szebbnél-szebb darabok között. De mi a helyzet az okosórákkal? Kiegészítő, luxustermék, az egészségünk őre, vagy az időt nézzük rajta inkább?

Gyakorlatilag az összes kifejezés használható. Manapság nem csak a számlap, hanem a szíj is nagyjából ugyanolyan jelentőséggel bír óraválasztásnál. Az a nő, aki Apple órát visel a megfelelő apple watch szíjjal, biztos lehet abban, hogy nem csak divatos lesz, és menő, hanem egy rendkívül okos és hasznos kiegészítőt vásárolt magának. Legyen fém, szilikon, szövet vagy tépőzáras, kivétel nélkül találunk olyat, amiről nem tudunk majd lemondani.