Esküvői fotózás? A legszebb képek a nagy napon

A fotózás az egyik legfontosabb dolog esküvőd esetében. Ezt most még nem biztos, hogy így gondolod, de a legtöbb pár akik már egybekötötték életüket a legtöbb esetben a fotózást említik, mint olyat, amit másképp csinálnának. A legtöbb esetben pedig ez abból adódik, hogy a megfelelő fotós kiválasztásán takarékoskodtak. Ami persze nem a legjobb ötlet, gőleg, ha azt vesszük alapul, hogy egy életen át fognak kísérni a Nagy nap képei.

Esküvői fotózás: kit válasszak?

Kérdezhetnéd joggal, hogy ezen párok miként döntenének, ha korábbi döntésüket felülbírálhatnák. Nos az esetek túlnyomó többségében inkább a stílusukhoz közelebb álló, vagy éppen jobban felkészült fotóst választanák. Ami adott esetben lehet, hogy csak tízezer forinttal fog többe kerülni, mint a kevésbé tetsző, vagy kevésbé tapasztalt fotós. Persze nem egyszerű a legjobb döntést meghozni. Viszont sokak számára akkor sem a legegyértelműbb dolog, hisz lehet, hogy most tetszenek a képek, de mi lesz évekkel később. A felvetés ugyan jogos, de gondolj bele, ami most tetszik később is fog. Ami pedig most sem az sajnos később sem fog.

Hogyan hozd meg a döntést?

Nyilván van egy kereted, amit tudsz erre szánni. És nyilván vannak a fotósok, akik maradéktalanul megfelelnek. Kérj be tőlük ajánlatot, és ne engedj a kompromisszumoknak. Azt nézd, hogy ki az aki hozzád a legközelebb áll. Ne legyen elég az, hogy szépek a képek, érezd át a hangulatot. És ha ez működik, akkor próbálj megegyezni a fotóssal, ha ez nem jönne össze, akkor pedig fordulj a következő szolgáltató felé. Előbb utóbb megfogod találni azt a fotóst, aki életed képeit fogja készíteni.. és hidd el ez nem a szomszéd bácsi, a rokon, vagy bárki lesz. Ez egy nagyon nehéz terep a fotósok számára is. Ezért van az, hogy aki nem a felkészültebbek közül való, könnyedén fog elvérezni. Mi mindenesetre drukkolunk, hogy találd meg álmaid fotósát. Ha pedig teheted nézz szét itt hiszen fontos tippeket kaphatsz akár esküvői fotósoddal kapcsolatosan is: eskuvoskepek.hu