Néha a képeken múlik minden

Ha valaki számára megemlítjük a fotózás témakörét, az elsősorban családi, vagy jegyes, esetleg esküvői pillanatok megörökítésére gondol elsősorban. Tegyük hozzá, teljesen jogosan. Én azonban az elmúlt egy hónapomat azzal töltöttem, hogy próbáltam olyan fotóst keresni, aki nem horror összegért, maximális szakmai minőségű és mindamellett szép, designos, jó összeállítású képeket képes készíteni a projektem számára.

Történt ugyanis, hogy gondoltunk egy nagyot, és egy vidéki kis Balaton menti faluban felújítottunk egy olyan kis kertes házikót, amely fenn a hegy tetején áll, erdő veszi körbe annak minden nyugalmával és gyönyörűségével, és mindeközben a Balatonra néz. Hatalmas üveg felületekkel, gyönyörű kerti berendezéssel, még szebb kilátással, a legmodernebb és legdesignosabb berendezésekkel alakítottuk ki ezt a kis bérelhető házikót, amely nem pusztán hogy gyönyörű, de olyan mint egy kis nyugalom sziget. Bár a part eléréséhez egy nagyobb sétát kell tenni, de mind a nappali, mind az éjszakai kilátás kárpótolja az itt megszállókat ezért.

Egy hatalmas jacuzziból teli üveg felületen át tudja a látogató akár órákon át szemlélni legnagyobb dicső tavunk gyönyörű arcát.

Legfőbb célunk az volt, hogy az ide látogatók olyan minőségi és nyugodt időt tudjanak együtt tölteni, ami felbecsülhetetlen. Távol a város zajától, az erdő és a természet szépségének ölében, mégis maximális modern környezetben, gyönyörű és pótolhatatlan kilátással töltsenek el pár napot, hogy feltöltődve és terheiket lerakva tudjanak aztán visszatérni a mindennapok szürke tengerébe.

Szükségünk volt azonban egy olyan fotósra, aki ezt tökéletesen vissza tudja képeken adni számunkra, hiszen ezt még az előtt szemléltetnünk kell az érdeklődők számára, mielőtt oda látogatnának a helyszínre. Nem elég tehát jó képeket csinálni, tökéletesen vissza kell adni a hangulatot is. A szalaibalazs.hu volt az az oldal, ahol rátaláltunk a tökéletes kivitelezőnkre. Gördülékeny és könnyed munkával elkészítette számunkra a felbecsülhetetlen képeket, hiszen esetünkben minden ezen áll vagy bukik. Teljes elégedettséggel töltöttük fel a fotókat weboldalunkra, amelyek igen népszerűek lettek és hatalmas nézettséget és forgalmat hoztak.