Wellness hétvége a városban?

Nagy divatja van manapság a wellness-szolgáltatásoknak, hétvégéknek, amik során kipihenhetjük a dolgos, sokszor túl dolgos hétköznapokat. Sajnos ezeket a rendszeres kikapcsolódásokat idő és néha pénz híján nem tudjuk megengedni magunknak.

Előbbin sokszor könnyebb segíteni, mint gondolnánk! Ha wellness hétvégét tervezünk, szinte az első kritérium az, hogy legyünk messze a várostól, otthonunktól, tehát fizikailag is szakadjunk ki abból a környezetből, amiben nap mint nap mozgunk. A hely milyensége és a szolgáltatások sem elhanyagolható tényezők, de lássuk be, ha igazi kikapcsolódásra vágyunk, és nincs éppen tengernyi időnk a hétvégén, az utazás el is hanyagolható a hagyományos wellness életérzésből.

Mi lenne, ha mindez nem is egy wellness központban történne, ráadásul a lakhelyünkön maradnánk, de nem is csak arról szólna, hogy otthon beülünk egy kád vízbe és feldobunk egy lehúzható maszkot az arcunkra? Válaszd ki személyre szabott wellness helyszíneidet a közelben és spórolj meg egy csomó utazási időt, pénzt és szállásdíjat.
Rengeteg budapesti szépségszalon közül választhatsz, ahol szolgáltatások garmadát veheted igénybe egy helyen: masszázs, arckezelés, testkezelések, szépítő eljárások mind képezhetik az egyéni wellness napodat és ezt elég kiegészíteni egy reggeli úszással a közelben, vagy egy esti fürdőzéssel bármelyik illusztris fürdőben és máris megkaptad azt, amire vágytál.

Néha azért engedj meg magadnak több napnyi kikapcsolódást is, messze a munkától és egyéb elkötelezettségeidtől, testnek és léleknek hosszabb pihenési időszakra is szüksége van az újjászületéshez.