Egy tökéletes tipp, ami mindent megold

Nem olyan régen úgy döntöttem, hogy szeretném online is értékesíteni termékeimet. Egyedi készítésű termékeket gyártok és számos vendégben felmerült az igény, hogy szeretné megnézni online formában a termékeimet. Ez már egy idő után tarthatatlan volt úgy, hogy én küldözgetek képeket számukra. Úgy döntöttem, hogy szükségem van egy weboldalra, ahol meg tudják nézni a termékeimet. Tanácstalan voltam azonban, hogy ki tudna nekem segíteni abban, hogy ne csak átlagos képek kerüljenek fel erre az oldalra, hanem tökéletes termék fotók.

Az egyik ismerősöm jártas a fotózás világában. Megkérdeztem hát a véleményét. Elmondtam neki, hogy szükségem lenne egy olyan csapatra, akik nem csak a termékfotózás témakörét művelik tökéletesen, de kellőképp gyorsak, rugalmasak, lelkiismeretesek és hosszú távon lehet számítani munkájukra. Ő csak egy nevet mondott nekem, hogy üssem be a google-ba nyugodtan, s a találat, amit kidob, az lesz számomra a tökéletes választás. A név pedig nem volt más, mint Balogh Tamás Osztya. Mit tehettem hát, beütöttem a google-ba, és felkerestem azt a csapatot, akit így kaptam ajánlatként. Nem kellett csalódnom. Már az első kapcsolatfelvételkor nagyon segítőkészek és aranyosak voltak. Kellő rugalmassággal álltak egyedi termékeimhez, és biztosítottak arról is, hogy hosszú távon foguk tudni együtt működni.

Azóta is rendületlen a közös munkánk. Nem csak hogy kellően gyorsan és tökéletesen dolgoznak, különleges képeket készítenek termékeimről. Szinte életre kelnek a képeket az ékszereim. Hatalmas öröm számomra, hogy együtt dolgozhatok ezzel a kis csapattal. Mondhatom, hogy öröm velük a közös munka. Felbecsülhetetlen volt számomra az az ajánlás amit az ismerősöm adott. Azóta sem győzöm megköszönni a segítségét. Egy hatalmas terhet vett le a vállamról, ugyanis a tökéletes weboldal mit sem érne számomra tökéletes képek nélkül. Jelenleg már készítjük közös munkával a webshopomat, mely ezekkel a képekkel biztosan szárnyalni fog. Már alig várom, hogy megnyithassam azt is a nagyérdemű vásárlók számára.