Számodra is fontos lehet

Valamelyik nap, mint minden átlagos reggelen szoktam elindultam a munkahelyem felé, és akkor még csak fogalmam sem volt, hogy mi vár rám, nem csak a nap folyamán, de a munka végének tekintetében egyaránt. Nekem nem igazán szokásom előbb elmenni a munkahelyemről, kifejezetten csak nagyon indokolt esetben, de akkor is úgy, hogy másnap pótlom az elmulasztott időt. Például, hogy ha valamilyen előadásra vagyok hivatalos, ahol időben ott kell lenni mondjuk egy színházi előadást tekintve, nyilván az ember elmegy előbb, mert késve be sem engedik a darabra. De mondjuk előfordulhat egy-egy családi rendezvény is, ami miatt az ember, így én is egy kicsit előbb hazamegy, hogy időben tudjon érkezni az eseményre. Többnyire azonban nem jellemző rám, hogy nem töltöm ki a munkaidőt, sőt, kicsit talán inkább még mindig rá is húzok.

Ezen az átlagos reggelen pont azon agyaltam, hogy aznap egy kicsit előbb el kell indulnom, csak egy fél órával, hogy , időben odaérjek a helyre, ahol a barátnőimmel megbeszéltünk egy vacsorát. Már hihetetlenül vártam ezt az estét, nagyon izgatott voltam, mert rég találkoztam a barátnőimmel.

Egy váratlan tárgyalási feladat érkezett azonban nap közben, így ki kellett mennem a városba, és már látható volt, hogy mivel elhúzódik a nap, nagyon kell majd sietnem, hogy egyáltalán ne késsek el az esti vacsoráról. Ez meg is szerettem volna írni a barátnőimnek, hogy ne aggódjanak, és kicsúszott a telefon a kezemből és teljesen össze is törtem. A kijelző teljesen használhatatlan volt, és fogalmam sem volt, hogy a belső részek sérültek-e. Egy nagyon gyors xiaomi szervíz segítségére volt szükségem, ám sajnos egyet sem ismertem, hiszen még sosem volt ilyen jellegű problémám, egy készülékem sem sérült még meg sosem.

Hála a jó égnek, eszembe jutott, hogy az egyik barátomnak is hasonló telefonja van, így hát felhívtam egy kölcsönkért készülékről, és megkérdeztem, nem tud-e egy nagyon gyors, de megbízható szervízt ajánlani Budapest területén. Ő persze rögtön ajánlott két helyet is, és én a xiaomiszervizshop.hu csapatát választottam és már repültem is feléjük.

Ott nagyon kedvesek és készségesek voltak, hihetetlen gyorsan segítettek a kijelzőmet újjá varázsolni. Visszafelé fel is vehettem a telefonom, és ugyan az utolsó pillanatban, de tudtam szólni , hogy egy kicsit kések a vacsoráról. Az este nagyon jól sikerült, a telefonom pedig azóta is tökéletes. A szervíz címét pedig örökre a naplómba véstem, hátha szükség lesz még rá, de ne legyen.